Benny Borg & Paal Flaata

Benny Borg & Paal Flaata

Minifestival med Benny Borg & Paal Flaata

Benny Borg tilbake til Gitarer ved fjorden

Sist Benny Borg besøkte Gitarer ved fjorden ga han oss tre fantastiske kvelder ved bryggekanten. Benny har en formidlingsevne som er i en klasse for seg selv!

På årets besøk viser Benny seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er. Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash og hans praktfulle evne til å formidle Cornelis Vreeswijk sin musikk er av solid merke. Benny øser ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum. Her får du rett og slett alle de store låtene til tre av noen av de største popkulturelle fenomenene vi har sett samt noen norske klassikere i en gripende og ujålete festforestilling.

6. juli 2019 i Badeparken i Drøbak

Denne kvelden dukker også Paal Flaata opp i badeparken, han er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner.

I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998. 

Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 8 album; In Demand (2002) - Rain (2005) - Christmas Island (2007) - Old Angel Midnight (2008) - Wait By The Fire (2012) - Bless Us All (2014) - Come Tomorrow (2016) - Love And Rain (2017)

Gled dere til et musikalsk høydepunkt i Drøbak sommeren 2019

Lørdagskvelden den 6. juli blir en magisk kveld med magiske musikkopplevelser i Drøbak, er vi riktig heldig får vi kanskje oppleve at Benny og Flaata tar noen sanger sammen.

Kopirett © Gitarer ved fjorden