Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

I vinter har vi sett dem i TV2-serien «Hver gang vi møtes», nå er de klare for Gitarer ved fjorden

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes ønsket å gjøre en serie konserter sammen.

De møtes på scenen gjennom egne sterke viser og andre sanger som har stor betydning for begge. Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band med tre musikere.
Dette er to sterke artister med musikalsk beundring for hverandre.

Maria Haukaas Mittet

Maria Haukaas Mittet har en lang bakgrunn som artist, og allerede 11 år gammel spilte Maria hovedrollen i musikalen "Annie" på Bryggeteateret i Oslo, og i 1995 fikk hun hovedrollen i "Trollmannen fra Oz" på Det Norske Teateret. Mange husker henne kanskje best når hun deltok i "Idol" på TV2, da så debuterte hun som plateartist året etter, hvor hennes første album "Breathing" solgte til gull.

Med ”Hold On Be Strong” sang Maria seg rett inn i hjertet til det norske folk, og etter seieren i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2008 ble Maria raskt allemannseie. Låten ble en av årets største hits (#1 VG-Lista), og solgte raskt til platina, i tillegg til å gjøre seg bemerket på hitlister i Europa. Maria kom på en imponerende 5.plass i den internasjonale Eurovision-finalen og hennes andre album "Hold On be Strong" ble utgitt via Universal Music i mai 2008, og solgte til gull etter bare 3 uker.

Lars Bremnes

I konsertformatet vil publikum få presentert et knippe av hans beste sanger fra soloutgivelser og samarbeid med sine to søsken, Kari og Ola. Sanger med en blanding av humor og poesi både i ord og musikk. Her er viser, blues og akustisk pop i friske arrangementer med tekster om alt fra krig og kjærlighet til stjernetegn og hoppeslott. Lars fremfører musikken med lun og varm stemme, og har tekster som inneholder både humor og ironi, melankoli og dybde.

Vi kan garantere en flott konsertopplevelse i Badeparken i Drøbak i sommer!

Kopirett © Gitarer ved fjorden