fbpx
Ole Paus & Spellkællane

Ole Paus tilbake til på Gitarer ved fjorden

I løpet av en konsert med Ole Paus får du i tillegg til de kjente sangene, opplevelser fra drøyt seksti år på jorden og førti år på veien i en blanding av poesi, satire og stand up.

5. juli står Ole Paus på scenen i Drøbak

Ole Paus er som kjent en magiker til å ta tak i det aktuelle publikum og kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og det stedet vi befinner oss på. Historiene treffer deg enten de blir fortalt i røyk og damp på en kneipe, fra scenen i et kulturhus, fra TV skjermen i "Hver Gang Vi Møtes" eller fra prekestolen i en kirke.

Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien “Hver Gang Vi Møtes”, er det formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge.

Spellkællane varmer dere opp

Spellkællane er kanskje ikke like godt kjent som hoved artistene denne kvelden, selv om ihvertfall et av medlemmene har lykkes "over there" og er primis motor i Gitarer ved fjorden, nemlig Frank Kvinge.
Er du en av de lokale, kan du ha opplevd Spellkællane på Cafe Sjøstjernen. Gled deg til en munter aften, med variert musikk som du kan synge eller nynne med på. Sett av kvelden....

Kopirett © Gitarer ved fjorden