Marian Martinez

Marian Martinez

Marian Martinez har blitt sammenlignet med Kirsten Flagstad, så ikke la deg lure av den lille kroppen - for den har en stor stemme.

16. august kan du oppleve Marian Martinez i Drøbak

Den klassiske sangerinne Marian Alejandra Dirro Martínez har platekontrakt med Stealth Music Publishing. Hun samarbeider også med Disney på deres nye prosjekt ”Soy Luna”. 

Den 20 år gamle klassiske sangerinne Marian Martinez er utdannet ved musikklinja på Ski videregående skole. og hun utdanner seg nå videre med bachelor på Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. 

Marian var medlem av Det Norske Jentekor i åtte år, og har opptrådd med koret i land som Skottland, Italia, USA og Japan.

I de senere årene har hun eksperimentert med forskjellig sjangere og synger derfor også mye jazz og pop. Hun har en platekontrakt med Stealth Music Publishing, og hun er nå i samarbeid med Disney i et av deres nye prosjekter som heter ”Soy Luna”.

Sangerinne Marian Martinez jobber hardt innenfor alle sjangre og vant Kulturprisen 2016 i Frogn kommune. Hun kan beskrives som en liten Maria Callas – og synger flere av hennes sanger på oppdrag.

Opplev Marian Martinez før Henning Kvitnes

Marian synger før Henning Kvitnes og gjengen avslutter en vakker sommerkveld, du får også med deg Steinar Ofsdal denne kvelden.

Kopirett © Gitarer ved fjorden