Trang Fødsel og Asle Beck

Trang Fødsel og Asle Beck

Vi inviterer til minifestival 17. august

Trang Fødsel i Badeparken i Drøbak

Gled dere til en akustisk kveld med Trang Fødsel ved vannkanten i Drøbak, som oppvarmer eller dagens første artist kommer selveste Asle Beck.

Trang Fødsel har i løpet av hele sin karriere levert låter med temperatur, sarkasme, et umiskjennelig, melodiøst jazzpreg, tett tostemt vokal og et humør som på rekordtid har gjort låter som Kursiv, Hippie, Livet er helt ålreit, Drømmedame, Manisk og Hele veien hjem til evergreens.

Lørdag 17. august kl. 19:00/21:00

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater og han spiller for fulle hus. Det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popvisermed norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.

Gitarer ved fjorden gir dere en Minifestival i vakre Drøbak

Gled dere til en akustisk minifestival i vakre Drøbak lørdag 17. august hvor låter du aldri glemmer kommer på løpende bånd fra Trang Fødsel og Asle Beck.
Vi garanterer en minnerik kveld i fantastiske vakre omgivelser i Badeparken med Oslofjorden som nærmeste nabo.

Kopirett © Gitarer ved fjorden