Skip to main content

Adam Douglas

- besøker Badeparken i Drøbak

Sist gang vi hadde besøk av Adam var sommeren 2022. Han vokste opp i Oklahoma, USA, og blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017.

13. juli 2024
- kan vi igjen få oppleve han live i Drøbak og ikke minst Helene Bøksle

Adam Douglas til Drøbak 13. juli

Adams forrige studioalbum «Better Angels» ble gitt ut i mars 2021 og for den utgivelsen mottok han sin første Spellemannpris. I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival – en stor ære. De siste årene har Adam etablert sin juleturné-tradisjon «An American Holiday».

Men til sommeren blir et nytt besøk og samme kveld kommer Helene Bøksle

Helene Bøksle til Drøbak i 2024

Helene Bøksle kommer også

Helene er kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og hennes musikk er inspirert av havet og det nordiske naturlandskapet. I Helenes univers kobles gamle sagn og eventyr til kraftfulle toner, med elementer av Nordisk folkemusikk og moderne impulser.

Helene har utgitt ni soloalbum, og bidratt på en rekke innspillinger med ulike band og musikere. Helenes siste utgivelse «Vegvisir», kom ut i mai 2022, og førte blant annet til at Helene fikk varme opp for superstjernen Andrea Bocelli under «Palmesus» i Kristiansand. Helene deltar i år på Music Norway´s eksportprogram for norske artister.

Helene har vært med å skrive filmmusikk, og synger blant annet på filmer som «Birkebeinerne», «Reisen til Julestjernen», og Hollywood-filmen «The Mermaid Chair». Helene bidro også på spillmusikken til onlinespillet «Age of Conan», som vant den prestisjetunge Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

Nå er det bare å se frem til sommeren 2024 og 13. juli i Badeparken i Drøbak