fbpx

Informasjon

Vi holder til i Badeparken i Drøbak, med Oslofjorden som nærmeste naboer. Hovedinngangen til Badeparken, ligger i Kirkegata 18 i Drøbak. (Rett ved kirken) Her kan du nyte musikalske opplevelser, mens båtene seiler forbi i fjorden. Historiske Oscarsborg Festning ser du også ute i fjorden Den historiske borgen rommer nå bl.a. Oscarsborg Hotel Resort, som nylig er blitt en del av "Historic Hotels Worldwide". Ute på borgen finner du også blant annet flere gallerier, museum, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker.

Billetter

Billetter kan kjøpes hos ticketco.no. Husk å sikre deg billett så tidlig som mulig.

Det er ikke tillatt med videreformidling av billetter til høyere pris enn pålydende. Kjøper du billett av andre privatpersoner kan ikke vi garantere at du kommer inn på området, da billetter kan være falske eller kopierte. En billett kan kun scannes en gang.

Overnatting

Reenskaug Hotell ligger i umiddelbar nærhet til Gitarer ved fjorden. Hotellet ligger i Storgata med ulike rom, nattklubb, restaurant med mer, les mer om Reenskaug.

Oscarsborg Hotel & Resort er også et alternativ for overnatting, klikk her for mer info. Det går ferge fra Oscarsborg til Drøbak sentrum flere ganger i døgnet, kontakt hotellet for mer info.

Kontantløs

Vi oppfordrer folk til å ta med kort som betalingsmiddel inne på festivalområdet. Det vil være vanskelig å gi tilbake veksel da 99% velger å betale med kort. I tillegg går kort betaling raskere å køene til drikke og mat blir minimal.

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Presse

Henvendelser angående presseakkreditering rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Buss

Vi oppfordrer så mange som mulig til å velge buss til/fra Drøbak/Frogn.
Mer info om bussruter finner du her.

Taxi

Follo Taxi tlf.: 064 85 / www.follotaxi.no

Båthavner, for deg som kommer med egen båt

Drøbak Båthavn
Drøbak Gjestehavn
Oscarsborg Gjestehavn

Logo

Trenger du vår logo?, da kan du laste den ned på følgende link


Partnere:

Kopirett © Gitarer ved fjorden