Skip to main content

Espen Lind

- Opplev Espen i en intim og akustisk setting i Badeparken

Den berømte hitmakeren fra Tromsø, Espen Lind, tar med seg sin gitarkoffert og sitt unike talent til Drøbak for en eksklusiv akustisk konsert.

Gjør deg klar for en musikalsk reise gjennom Espen Linds imponerende karriere.

  • Hør de kjente og kjære hitene som "When Susannah Cries", "Black Sunday" og "Look Like Her".
  • Opplev nye sider av Espens musikalske univers med et utvalg av hans hits skrevet for superstjerner som Taylor Swift, Beyoncé og Train.

Bli med på en intim og personlig reise der Espen deler historier fra sin lange og suksessfulle karriere.

Dette blir en unik kveld du sent vil glemme!

24. august 2024
- kan du få oppleve han live i Drøbak

Espen Lind

Espen Lind er en artist med en rekke priser og utmerkelser bak seg, inkludert fem Spellemannpriser. Han har vunnet hjerter over hele verden med sin talentfulle låtskriving, fengende melodier og kraftfulle vokal.

Denne kvelden får du oppleve Espen Lind på sitt aller beste, i en akustisk setting som gir rom for både de store øyeblikkene og de små, personlige refleksjonene.

Han skaper de en magisk atmosfære som du garantert vil bli revet med av. Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

Billetter kan du sikre deg nå!

Espen Lind - en uforglemmelig kveld med musikk, historier og magi.

Skala Damekor
Skala Damekor

Skala Damekor stikker også innom denne kvelden

Skala Damekor er et habilt kor som tilhører Drøbak. Koret har siden oppstarten i 2012 vært i en kontinuerlig utvikling sammen med sin dirigent Unn Leyser Roaldsøy. I dag teller koret ca. 50 medlemmer, fra den lyseste sopran til den dypeste alt, flotte stemmer med sitt unike særpreg.

Skala Damekor utforsker et bredt spekter av sjangre, fra klassisk til moderne, og med vekt på musikalitet og klang, ønsker de å røre vårt publikum i tillegg til å underholde og spre sang- og musikkglede.

SOS It`s ABBA time

SOS It`s ABBA time avslutter det hele denne kvelden

Bli med på et uforglemmelig ABBA-Party med Tribute bandet SOS It`s ABBA time! Det blir glade toner, store smil og tidsriktige kostymer.

Her serveres kjente ABBA hits på rekke og rad, og gjengen er kjent for å lage både liv og røre på sine konserter på alt fra kulturhus til utendørskonserter.

Den tidløse ABBA musikken fenger publikum, uansett generasjon og alder.

Med allsang, showfaktor, ABBA-moves og ABBA-glam ligger alt til rette for en uforglemmelig konsert. For det er i krysningspunktet mellom publikum og band at magien skapes.

SOS It`s ABBA time