Skip to main content

Hanne Boel og Claudia Scott

- stikker innom Drøbak i august

I starten av 2024 slipper Hanne Boel et nytt album med 10 låter, som nettopp gjenspeiler den nye trio+, og repertoaret bestående av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger og tolkninger av andres sanger. Den første singelen ble sluppet høsten 2023.

23. aug. 2024
- blir det Hanne Boel magi i Badeparken

Hanne Boel

Etter en årrekke der Hanne Boel har dykket dypt ned i sin akustiske trio med to gitarister og et rolig uttrykk, skrur hun nå opp armbevegelsene litt ved å utvide trioen med noen få musikere, blant annet en trommeslager/perkusjonist og en pianist/trompetist. Det legges fortsatt vekt på inderlighet, groove, sterke kor og Hannes stemme i sentrum. Låtene blir et bredt utvalg av kjente låter fra 80- og 90-tallet blandet med nye låter og nytolkninger av Hannes favorittlåter fra det nære inderlige til det litt groovy og bluesy.

I 2020 ga Hanne Boel ut det kritikerroste albumet «Between Dark and Daylight», som høstet lovord fra samlet Dansk presse. I 2021 kom albumet «Kopi». Hannes første album på dansk, hvor hun tolker klassikere fra nyere dansk musikk.


— Som låtskriver er det som driver oss at det alltid finnes en bedre låt, at vi aldri blir utlært, sier Claudia Scott i forkant av en serie utgivelser; enkeltsanger og EPer, som til sammen utgis på vinyl høsten 2024.

Den første singelen, «You & me & Billie», handler om det vanskeligste av alt, tapet av en nærstående. Singel og musikkvideo hadde release august 2023

+ Claudia Scott

Claudia Scott

Med smakfullt innslag av pedal steel gitar, Hammond-orgel, påholden perkusjon og Scotts egen baryton-gitar og sjelfulle fremføring, har låtskriveren Scott laget et personlig album, og reflekterer rundt de ulike hendelser som rammer oss alle i løpet av et livsløp.

Claudia Scott har i løpet av karrieren samarbeidet med et gigantisk antall artister og låtskrivere, nasjonalt og internasjonalt. Claudia vedgår at hun «begynner å få tak på det», dette med låtskrivingen. Hun har bidratt til over hundre album-utgivelser og har lange opphold bak seg i to av verdens viktigste musikkbyer, Los Angeles og Nashville.

Ved siden av to Spellemannpriser, har hun fått tre Sesac Awards i USA for sitt låtskriver-samarbeid med americana-originalen Kevin Welch.

Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Claudia Scott spiller selv diverse gitarer, mandolin, munnspill og vokal, og bergtar publikum med sitt varme vesen og formidlingsevne


Red Hot Chili Papas

Red Hot Chili Papas

Red Hot Chili Papas kan love deg en kveld full av energi, trøkk, spilleglede og masse Red Hot Chili Peppers

Bandet er Drøbak og Nesodden basert og bandet består av 4 rutinerte karer som har vært og er involvert i mange prosjekter:
Lead vokal og gitar: Terje Ulvestad.
Lead gitar og vokal: Anders Nordskaug
Bassist: Øystein B Løkken
Trommis og kor: Vegard Westreng

Medlemmene har erfaring fra band som:
Sterke Saker / Woodheads / Svigermors Drøm / Hunch / Reckless Boys med fler


Blue River

Da dukker også Sabrina opp i bandet Blue River og varmer dere opp før Claudia Scott går på scenene.

Blue River er et akustisk band med tre vokaler, fiolin, dobro, gitar, bass og trommer. Bandet startet som duoen Sabrina & Endre, men ble siden utvidet med fiolin, gitar og trommer. De ga ut sitt første album i 2021 som Sabrina & Endre og er nå i gang med sitt andre album under navnet Blue River. Med utgangspunkt i sin lidenskap for soul, country og folk blir musikken til, men de henter også elementer fra andre sjangere som jazz, indie, bluegrass og rock. Bandets forskjellige kulturelle og geografiske bakgrunner skaper et interessant spenn som også utfolder seg i musikken de lager. Fra det kalde vinterlandet i nord til det varme solfylte sør, fra sindig ro og ettertenksomhet til den outroverte Sicilianske galskap forenes de i musikkens underfundige landskap. Et band med en herlig miks av utadvendt Siciliansk ekspressivitet blandet med norsk lusekofte.

Sabrina i Blue River Blue River

Blue River er Sabrina Sciacca på vokal/bass
Endre Koch på vokal/gitar
Ole Frøslie på vokal/fiolin/dobro/gitar
Vegard Westreng: trommer