Skip to main content

Sissel Kyrkjebø

- legger sommerturneen innom Drøbak

Etter den lange vinteren kommer våren og Sissel er på ny klar for «Snart er det sommer» turne! Som altså stikker innom Badeparken i Drøbak sommeren 2024.

31. mai 2024
- kan du oppleve gullstrupen live i Badeparken

Sissel Kyrkjebø innom Drøbak med sin sommerturen

Våren 2024 blir det «Snart er det sommer» turne, hvor Sissel vil ha med meg de samme gode vennene og fremragende musikerne Torjus Vierli (diverse tangenter) og Bernt Rune Stray (diverse gitarer).

Konserten vil by på et variert utvalg av sanger - mange kjente, men for de fleste også mange nye, og i tillegg noe ingen har hørt før. Målet for oss er at når du går ut av konsertsalen skal du ha tro på at «Snart er det sommer»!

Det er fremdeles vinter, men før vi aner det er sommeren her. Velkommen til konsert, jeg gleder meg!

- Sissel


Samme kveld spiller også Drøbak Gospel

Drøbak Gospel er et kor med over 50 medlemmer fordelt på sopraner, alter, tenorer og basser. De er også akkompangert av et band. Deres pianist og dirigent er alltid med.

Drøbak Gospel så dagens lys i 2008. Vi startet som ett ungdomskor, så ble det stadig flere ungdommelige voksne som fylte radene i stedet. Nå er vi en gjeng med medlemmer som er voksne i spredt alder.

Drøbak Gospel

At det snart er sommer og at dette blir en unik mulighet til å oppleve gullstrupen Sissel i vakre Badeparken i Drøbak, er det liten tvil om. At du som en bonus får oppleve Drøbak sitt eget gospelkor samme kveld er jo også et pluss.